Biztosítjuk iskolák és közintézmények étkeztetését a hagyományostól a reform táplálkozásig főző-, és tálalókonyhai megoldással egyaránt. Mindazoknak akiknek fontos az egészséges életmód! A jogszabályi követelményeket szem előtt tartva, a Lafisoft Konyhai Tápanyag Kalkulációs számítógépes program segítségével készítjük az étlapokat, és határozzuk meg az ételek készítésekor szükséges élelmiszer felhasználást, biztosítva ezzel a megfelelő mennyiséget. A gyermekek megelégedéséhez szükséges élvezeti értékek – látvány, illat, íz – kombinációjának tökéletességéért a vendéglátás és közétkeztetés berkein belül több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakács munkatársaink, és eddigi elégedett megrendelőink nyújtják a garanciát.

Minta étlap 1:

Minta étlap 2:

Minta étlap 3:

Minta étlap 4:


Naponta számos munkahely és több száz dolgozó ellátását biztosítjuk kiszállított étellel, széles választékkal, főző- és tálalókonyhák üzemeltetésével, változatos étrend mellett.
A tálaló és melegítőkonyhák technológiai átalakításával és korszerűsítésével, a szállított ételek regenerálásával, és a frissensültek helyszínen történő elkészítésének lehetővé tételével igyekszünk megtartani és javítani a készített ételek élvezeti értékét.

Minta étlap:


Tökéletes megoldás mindazoknak, akik szívesen szerveznek bármilyen családi-, baráti-, üzleti összejövetelt, azonban nem szeretnének a főzéssel bajlódni. A közösen összeállított menüt a rendezvény helyszínére visszük, hogy nyugodtan foglalkozhasson vendégeivel. Igény szerint felszolgáló személyzettel, helyszínajánlással állunk rendelkezésére.

Minta étlap hideg ételek 1:

Minta étlap hideg ételek 2:

Minta étlap hideg ételek 3:

Minta étlap hideg, meleg ételek 1:

Minta étlap hideg, meleg ételek 2:

Minta étlap hideg, meleg ételek 3:

Minta étlap kávészünet:

Esküvői menü ajánlat I.

Esküvői menü ajánlat II.

Esküvői menü ajánlat III.

Esküvői menü ajánlat IV.

Esküvői menü ajánlat ültetett állófogadásra


Budapest egyik páratlanul szép környékén a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi Kar épületében található a 120 fő befogadására képes SoReCa Önkiszolgáló éttermünk. Kötetlen, vidám hangulatú esküvőre vágyik? A nyári szünet, hallgatói zsivajtól mentes hétvégéin éttermünk többféle elrendezéssel és dekorációval, finom ételekkel és kedvező árakkal, csodálatos helyszínt biztosít, hogy megvalósíthassa álmait.
A SoReCa étterem vállalja családi összejövetelek, céges rendezvények, bankettek, konferenciák megrendezését az egyetemen belül és külső helyszínen egyaránt.

Heti étlap:


A Budaörs Gyártelep területén elhelyezkedő Tetra Pak gyár, a világ vezető csomagolóanyag gyártó vállalatának hazai üzeme. A Tetra Pak kiemelkedően nagy hangsúly helyez a cafeteriára, ami a munkavállalók részéről a legfőbb meghatározó a munkahely megítélésében. Társaságunk a konyha és büfé üzemeltetését látja el, ami keretén belül reggeli és ebéd szolgáltatást nyújtunk a munkatársaknak. A menük összeállításánál fontos szempont, hogy mind a fizikai munkát végző gyári dolgozók, mind pedig az irodai dolgozók kívánságainak egyaránt meg tudjunk felelni.

Minta étlap:


A Fáklya étterem a tatai Esély Ifjúsági Tábor nagyétterme. A tábor egész évben fogadja a kikapcsolódni vágyó gyermek-, ifjúsági- és felnőtt csoportokat. 160 fő téli és összesen 800 fő nyári befogadóképességével, sportpályáival, közösségi események megrendezésére alkalmas termeivel nagyszerű helyszínt biztosít iskolák táboraihoz vagy vállalatok céges rendezvényeihez. Társaságunk egy 2000 adagos konyhával és az étterem épületéből nyíló büfével minden igényt kielégítő vendéglátó szolgáltatást nyújt legyen szó reggeliről, ebédről vagy akár vacsoráról.

Minta étlap:


Szolgáltatások
Rólunk
Referenciák
Galéria
Elérhetőség

SoReCa étterem
1118 Budapest
Ménesi út 5
Tel.: 0036.1.7000.740
Fax: 0036.1.7000.651